niks is ons te gek

HOE WIJ WERKEN

Goeie reclame is belangrijk. Bij Omnia snappen we dat. Heeft u een goed idee? Wij realiseren het! Bij Omnia kunnen we uit de voeten met vrijwel alle grafische vraagstukken. Weet u wat u wilt, maar niet precies hoe? We denken graag met u mee.

Wij begeleiden het hele traject. Van idee tot bezorging. We verspillen geen tijd aan langdurige adviestrajecten en prijzige presentaties, maar gaan gewoon aan de slag. U weet waar u voor betaalt. En de kwaliteit is altijd goed.

Spoedklus? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gewend aan strakke deadlines en leveren altijd op tijd.

Bij Omnia geloven we dat (bijna) alles kan.

Wij onderscheiden ons van andere reclamebedrijven door onze innovatieve en soms zelfs grensverleggende oplossingen.

Als u een goed idee heeft, zorgen wij dat het werkelijkheid wordt.

Ons team bestaat uit echte specialisten uit de wereld van reclame, decoratie en internationale tentoonstellingsbouw. We hebben een schat aan ervaring op allerlei vlakken: al sinds 1996 zijn we actief. Wij nemen geen genoegen met half werk, beschikken over moderne apparatuur en denken out-of-the-box. Daarnaast leveren we een complete service. Van concept tot montage: u kunt alles aan ons overlaten.

Kom gerust eens langs om uw ideeën te bespreken.
De koffie staat klaar!

CONCEPT & ADVIES

‘Kan niet’ zien wij bij Omnia als een uitdaging. Heeft u een goed idee, maar geen idee hoe dat te realiseren? Wij zorgen dat het lukt. We denken graag met u mee over lichtreclame voor uw bedrijfspand, standaankleding op beurs of evenement, of over welke reclamewens u ook maar heeft.

Nog niet overtuigd? We maken graag een vrijblijvende visualisatie. Dan weet u precies wat u krijgt.

MAATWERK

Omnia heeft alles in eigen huis. Dat betekent dat onze eigen mensen direct aan de slag gaan. Een wijziging of aanvulling is dus altijd zo gedaan. Door onze korte lijnen weet u precies bij wie u moet zijn.

Strakke deadlines en spoedopdrachten vinden we geen probleem. We zijn gewend aan hard werken!

PRODUCTIE

Wij gaan voor kwaliteit. Daarom gebruiken we de modernste productieapparatuur.

Printwerk, decoratieve stukken en reclame-elementen zijn bij ons altijd tot in de puntjes verzorgd. Geen nare verrassingen bij aflevering dus. Bij Omnia doen we het meteen goed.

MONTAGE

Hulp nodig met de montage? Wij bouwen met alle plezier uw stand, hangen de lichtreclame op of voorzien de bedrijfswagens van belettering. Van idee tot uitvoering: we helpen u graag met het hele proces. U bepaalt hoe het eruit moet zien, wij gaan aan de slag.

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE OPLOSSINGEN

in het kort

ONZE PRODUCTEN

BEURSPRESENTATIE

Op een beurs of evenement wilt u maar één ding: opvallen. Bij Omnia hebben we jarenlange ervaring met beurspresentatie. Wij weten precies wat ervoor nodig is gezien te worden. Met onze innovatieve oplossingen zorgen we dat niemand om uw stand heen kan.

meer zien

GROOT FORMAAT
PRINTWERK

Bigger is better, tenminste als het gaat om reclame. Omnia is specialist in groot formaat printwerk. U kunt kiezen uit allerlei formaten en mogelijkheden. Heeft u al een idee voor een ontwerp, of wilt u juist advies? We gaan graag samen aan de slag!

meer zien

AUTOBELETTERING

Autobelettering zorgt voor zowel herkenbaarheid als gratis reclame. Wij leveren graag een opvallend ontwerp dat naadloos aansluit bij uw huisstijl en doelgroep. Mét aandacht voor details. Bij Omnia weet u zeker dat het ontwerp nooit ten koste gaat van de boodschap of de contactgegevens.

meer zien

GEVELBELETTERING

Trek de aandacht met de naam van uw bedrijf op het pand. Zo bent u altijd herkenbaar en kunnen klanten u makkelijk vinden. Omnia zorgt voor belettering op maat, passend bij de huisstijl en doelgroep. Zo krijgt uw pand altijd de gewenste uitstraling.

Trek de aandacht met de naam van uw bedrijf op het pad. Zo bent u altijd herkenbaar en kunnen klanten u makkelijk vinden. Omnia zorgt voor belettering op maat, passend bij de huisstijl en doelgroep. Zo krijgt uw pand altijd de gewenste uitstraling.

meer zien

EVENTS

Omnia is dé one-stop-shop als het gaat om events. Geen gedoe met verschillende leveranciers: wij regelen de aankleding van uw stand van begin tot eind. Denk aan signing, drukwerk en verdere inrichting. Met onze hulp valt uw stand altijd op.

meer zien

RETAIL

Kleine details, grote verschillen. Bij Omnia hebben we veel ervaring met retail en winkelaankleding. Denk aan displays, manieren om producten op te laten vallen en communicatie naar de klant. Weet u zelf niet goed waar te beginnen? We delen onze inzichten graag met u!

meer zien

LICHTRECLAME

Wilt u ook in het donker en op grote afstand opvallen? Naast gevelbelettering verzorgt Omnia ook lichtreclame. Zo bent u overal en altijd direct te vinden. Onze mensen zijn gespecialiseerd in alles wat met lichtreclame te maken heeft. We maken het ontwerp, zorgen voor de productie én monteren alles zelf. Kleinere klus? We verhuren ook LED-lichtbakken.

meer zien

INTERIEUR

Modern, sfeervol of juist heel praktisch: uw interieur moet kloppen bij uw bedrijf. Omnia maakt gebruik van verschillende printtechnieken om bijvoorbeeld uw huisstijl te verwerken op de wanden. Specifieke wensen? Wij denken graag met u mee.

meer zien

Omnia in beeld

PORTFOLIO

Voor VRI Interieur hebben we deze Renault Trafic voorzien van een herkenbare signing!

#enjoythegraphics #signbedrijf #carwrap #interieur #omnia
...

In opdracht van @avkbrandevents mochten wij de Historic Grand Prix aankleden voor BMW.

#enjoythegraphics #bmw #teamwork #acrylic #3D
...

Ready? Set. Print!

#enjoythegraphics #omnia #signmaker #print #wrap
...

De bus van @vernooy.catering.events staat er weer helemaal fris bij voor komend seizoen!

#enjoythegraphics #food #signmaker #omnia #branding
...

Voor de Make A Wish Kids’ night mochten we in het De la Mar theater een foto wand plaatsen bij de entree waar wij zelf op stonden als sponsor.

#sponsor #amsterdam #delamar #branding #collab
...

Wij zoeken nieuwe TOPPERS voor ons TEAM!

Als RECLAMEMONTEUR ben je een topper in borden en signalisatie, met oog voor detail. Je gaat aan de slag met het aanbrengen van belettering en prints op bedrijfswagen, stands en nog veel meer. Werken voor grote internationale merken en het realiseren van mooie/stoere projecten op locatie in heel Europa.

Ook zoeken we een JUNIOR SIGNMAKER voor drukwerk, afbeeldingen en bestanden klaar te maken voor productie. Ook zal je diverse printers gaan aansturen. Beheersing van softwarepakketten is een pre. Toon snel je creatieve skills en passie bij ons team!

Wij kunnen jullie handen goed gebruiken! Hebben wij een match? Stuur dan je CV en motivatie vandaag nog op naar info@omniapartners.nl

#jobalert #vacature #collega #werk #signmaker
...

Vacature

Wij zoeken nieuwe toppers voor ons team!

Als RECLAMEMONTEUR ben je een topper in borden en signalisatie, met oog voor detail. Je gaat aan de slag met het aanbrengen van belettering en prints op bedrijfswagen, stands en nog veel meer. Werken voor grote internationale merken en het realiseren van mooie/stoere projecten op locatie in heel Europa.

Ook zoeken we een JUNIOR SIGNMAKER voor drukwerk, afbeeldingen en bestanden klaar te maken voor productie. Ook zal je diverse printers gaan aansturen. Beheersing van softwarepakketten is een pre. Toon snel je creatieve skills en passie bij ons team!

RECLAMEMONTEUR – Wat moet je in huis hebben?

  • Technisch inzicht op MBO niveau;
  • Twee rechterhanden en creatief oplossingsvermogen;
  • Enige werkervaring in een soortgelijke of technische functie;
  • In het bezit van rijbewijs

JUNIOR SIGNMAKER – Wat moet je in huis hebben?

  • Beheersing van software: Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop;
  • Opleiding Nimeto (Signmaking en Wayfinding)

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij Omnia werk je in een enthousiast en gemotiveerd team. Wij bieden jou een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Sign CAO.

Ben je enthousiast of wil je meer weten? Stuur dan jouw CV met motivatie naar monique@omniapartners.nl of bel met Monique op 0343 563151

bel of mail ons

CONTACT

ADRESGEGEVENS

Molenvliet 18
3961MV WIJK BIJ DUURSTEDE
Email: info@omniapartners.nl
Telefoon: +31 (0)343 – 563151
KVK nr: 30124970
BTW nr.: NL8105.54.124.B01
Bank nr.: RABOBANK 16.21.28.940
BIC nr.: RABONL2U
IBAN nr.: NL28 RABO 0162 1289 40

ONZE DIENSTEN

Maatwerk
Events
Beurspresentatie
Retail
Concept & advies
Groot formaat printwerk
Autobelettering
Gevelbelettering
Lichtreclame
Interieur

NEEM CONTACT MET ONS OP
contactformulier